Az arculattervezés specialistája! 06/20 3910033

Gyakran feltett kérdések

Miért válasszon minket?
Tapasztalatunk szerint az ügyfelek üzleti partnereiket a minőség, ár, és szolgáltatás alapján választják. Cégünk prémium minőségű logókat és arculatot kínál méltányos áron, minőségi ügyfélkiszolgálással.

Büszkék vagyunk szolgáltatásunkra, a sokféle logóterv közül addig ajánlunk az Ön számára tetszetős lehetőségeket, míg Ön meg nem találja a tökéleteset. Tudjuk, hogy Ügyfeleink számára az idő mekkora érték, s mi a legnagyobb időhatékonysággal dolgozunk, célunk, hogy az Ön elvárásait is túlszárnyaljuk.

Mi az a logógarancia?
Nincs előlegfizetés - Ön csak a kész logó elkészűlte után fizet!
A logótervezést előleg fizetése nélkül végezzük, így Ön biztos lehet abban, hogy csak olyan munkát kap kézhez, amit megfelelőnek talál - nálunk csak a tökéletesen kivitelezett logó az elfogadható.

Többe kerül –e egy olyan logó vagy arculat, melyben több színt használnak fel?
Nem, ugyanis nem limitáljuk a felhasznált színek mennyiségét.

Vannak –e rejtett költségek?
Nincsenek rejtett költségek. Az Ön által választott dizájncsomag árát számítjuk fel, nincsenek járulékos díjtételek.

Mennyi idő alatt juthatok új logóhoz?
A tapasztalat az, hogy a végleges logó rendszerint egy héten belül kerül a megrendelők által kiválasztásra, melyet e-mail formájában kapnak meg. Ha Ön CD formában kívánja a logótervet kézhez kapni, úgy a választott szállítási mód által szükséges időintervallum hosszabbít az átvétel határidején.

Mennyi idő alatt juthatok új arculathoz?
Munkáink során azt tapasztaltuk, hogy módosításásokat együtt az arculattervezés 2-3 héten belül elkészül.

Mennyi idő alatt lesz új weboldalam?
Tapasztalataink alapján, módosításokkal együtt a weboldal kivitelezése ( típustól függően) 2-5 hét alatt elkészűl, melyhez még + 1 hét tesztelés számolható.

Hogyan, s milyen formában kapom meg a végső dizájnt? Lehetséges CD formájában?
Rendszerint e-mailben küldjük el a végső dizájn dokumentumait, de természetesen speciális igények szerint az Internetről is letölthetők azok. Szintén dönthet úgy is a megrendelő, hogy ingyenes CD-n igényli a dizájn végső formáját, ebben az esetben az Ön által választott szállítás költségével terheljük csupán a megrendelőt.

Ki a végső logóterv vagy arculatterv szerzői jogának tulajdonosa?
Ön! Minden az Ön tulajdonába kerül, amint teljesítette felénk fizetési kötelezettségét, ezáltal szabadon felhasználhatja a logót vagy arculatot, s a jövőben Ön él az azt illető szerzői jogokkal. Soha nem használjuk fel, s nem adjuk el más megrendelő számára az Ön számára készített logót, arculatot. Fenntartjuk azonban a jogot, hogy referenciáinkban bemutassuk példaként az általunk elkészített logók, arculatok palettáján.

Milyen dokumentumformátumban kapom meg a végső logót, arculatot?
Különböző formátumokban készítjük el a logót valamint arculatot, hogy Önnek lehetősége nyíljon azonnali online vagy offline (nyomtatott forma) felhasználásra.
Weboldalas felhasználásra PNG és JPG formátumokat biztosítunk.
Magas minőségű nyomdai megjelenéshez (vektoros) Adobe Illustrator (AI formátum), és Adobe Acrobat (PDF formátum) áll az Ön rendelkezésére.
Gyakorlatilag minden nyomtatással, nyomdai munkával foglalkozó cég a fent felsorolt dokumentumformátumok alapján dolgozik. Ha az Ön számára mégis valamely más, a fentiekben nem jelzett formátum szükséges, úgy azt is biztosítjuk a fenti formátumokkal együtt az Ön dizájncsomagjában, további költségek nélkül.

Mi történik, ha elveszítem a logó vagy arculat dokumentumát? Önöknél mindig áll rendelkezésre másolat?
Igen, határozatlan ideig megtartjuk a fájlt! Ha szüksége van másolatra, kérjük jelezze felénk a info@arculattervezo.com címen, s mi e-mailben küldünk másolatot. Másolat készítése CD-n is ingyenes, csupán az Ön által kívánt szállítási mód költsége kerül felszámolásra.

Milyen felületeken, megjelenési módon használhatom fel a logót, arculatot?
Számos mód áll az Ön rendelkezésére, melyeken felhasználhatja az általunk készített logót, arculatot. A logók és arculati formátumok, melyeket cégünk kínál, nagyszerűen alkalmazhatók a következő felületeken: az Ön weboldalán, névjegykártyákon, prezentációs kiadványokon, borítékon, levélpapíron, bannereken, pólókon, posztereken, reklámkiadványokon, nyomdai megjelenésben, vagy járműre készített grafikai munkában, s még sok más formában.

Az Ön által kapott logó- és arculatformátumokat a profi nyomtatással foglalkozó cégek örömmel használják nyomtatási alapul. Így gyakorlatilag korlátlan számú mód van az Ön birtokában a logó és arculat felhasználására!

Miért van szüksége az Ön cégének arculatra, s hogyan segíti egy igényes arculattervezés az üzleti vállalkozása sikerességét?
Van már az Ön cégének logója, arculata vagy márkaneve? Egy könnyen megjegyezhető logó, arculat és márkanév igen hatékonyan alakítja a fogyasztókban azt a képet az Ön szolgáltatásáról, miszerint az különleges, a versenytársakétól egyértelműen megkülönböztethető, megismételhetetlen érték.
Bővebben itt olvashat.

Cégünk weboldalát kevesen nézik meg, s ritkán is látogatják újból... Pedig olyan szép, trendi és informatív. Mi lehet vele a baj?
Eláruljuk, mivel segíthet látogatottságán, weboldala nézettségén.
Tökéletes weboldalról álmodik, ami hatékonyan eléri célközönségét, ahol a weboldaltervezés, valamint az arculattervezéssel összehangolt marketingszövegírás kéz a kézben vezet a sikerhez... Bár lenne mesés receptúra, hogy az arculat-, weboldal-, és marketingmix matematikailag kiszámított telitalálat lenne.
Bővebben itt olvashat

Van még további kérdése? Forduljon hozzánk bizalommal bármikor, mi mindig örömmel állunk az Ön rendelkezésére!

www.arculattervezo.com